Illustratie over headerfoto - lichtroze oker

MEEDOEN

Hoe doe je mee

Iedereen kan meedoen om van 2025 een feest te maken. Heb jij een geweldig idee? Pak je kans! We staan te popelen om jouw creatieve plannen te ontvangen. 


Uiteraard kan dat ook als vrijwilliger. Je wordt dan onderdeel van een gepassioneerd vrijwilligersteam, ontmoet nieuwe mensen en helpt zorgen voor een onvergetelijk jubileumjaar. 


Als onafhankelijke stichting met ANBI status is Enschede700 ook op zoek naar sponsoren voor het jubileumjaar. Wil je als ondernemer of bedrijf bijdragen aan een onvergetelijk jaar? Dan horen we graag van je. 

Meedoen als organisator

We zetten in 2025 zoveel mogelijk in op projecten en evenementen die van blijvende waarde zijn voor de stad. Sociaal, verbindend, zichtbaar en fris. Heb je een geweldig idee? Een buurtontbijt in het park, een kunstwerk of misschien wel een gedicht? Of wat denk je van een sporttoernooi of interessante podcast?Check of je idee in aanmerking komt voor een financiële bijdrage of een andere vorm van ondersteuning. 

Meedoen als vrijwilliger

Wil je graag bijdragen aan een onvergetelijk feestjaar als vrijwilliger? Heel graag! 

 

Word onderdeel van een gepassioneerd vrijwilligersteam en ontmoet nieuwe mensen. We kijken uit naar je aanmelding, we kunnen je kennis en enthousiasme heel goed gebruiken!

Word Vriend van Enschede

Word sponsor! Als ondernemer, bedrijf of als persoon kun je het jubileumjaar financieel of in natura steunen.  

 

 

Als sponsor mag je jezelf presenteren als “Officieel Vriend van Enschede” en het bijbehorende partnerlogo gebruiken. Ook krijg je zichtbaarheid in de communicatie rond Enschede700 en exclusieve toegang tot bepaalde festiviteiten tijdens het jubileumjaar. 

Let op: bedrijven/merken/producten waarvoor wettelijke beperkingen gelden, zoals geneesmiddelen en tabaksproducten, zijn uitgesloten van sponsoring. Ook bedrijven, merken en producten die niet of niet voldoende aansluiten bij de doelen van Enschede700 kunnen worden uitgesloten van sponsoring. 

Illustratie nieuwsbrief links

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang elke twee weken de Uit in Enschede nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom Enschede700 en leuke tips voor activiteiten in Enschede!

    Illustratie nieuwsbrief rechts
    Enschede700